8 март

624-400-lica-ednaИзкуството да си жена

Излъчване. Красота. Сияние. Ухание. Магия. Трепет. Докосване. Обаятелност. Изящност. Мистичност. Уникалност. Съвършеност. С дъх творена. С прецизност изваяна. Тя е живот в живота. В нея откриваш истинското и неповторимото. В нея гори огънят на страстта, оставяйки жарава след себе си. Само с нея покоряваш висините на любовта, тръпката и желанието. Единствено в нея виждаш красивата, непорочната, волната и неповторимата, която те кара да покоряваш най-различни светове, имайки я до себе си. Тя е твоето украшение не само пред хората, но и в сърцето ти. ТЯ – с името ЖЕНА е назована. Тя е жената и майката. Съпругата и любовницата. Тя крие в себе си различни лица, красиви чувства, океан от емоции, които остават мистични и неразгадани. 

     Жената е различната, неповторимата и специалната. Жената е онази, която дава живот и безрезервна обич. Жената е онази, която осъзнава своята стойност и власт. Жената е онази, която знае как да посреща и отвръща на предизвикателствата, гледайки само напред. Жената е онази, която на първо място уважава себе си и ценностите си. Жената е онази, която е способна да направлява поведението, чувствата и живота си. Жената е онази, която се раздава за любимите си хора, без да иска нищо в замяна. Жената е онази, която дарява и получава любов. Тя е силна, борбена, разбираща, достойна. Само и единствено тя има смелостта да каже : „Аз съм щастлива, защото съм жена”.

Това е изкуство, това е да си истинска жена !

/ Лора Бачийска  /

rose_8_mart

 Отражение на всичко красиво

        Виждаш ли красивите и коси, които се стелят до кръста? А топлите й очи, които могат да разтопят всеки айсберг? Виждаш ли плътните й устни с цвят на череша, които будят у всеки  неустоимо желание да ги опита? Виждаш ли лицето й – то е като на ангел, толкова красиво и нежно, каращо човек да тръпне, виждайки я?! А тялото й – изваяно като скулптура?! Замислихте ли се какво е сърцето й?… Какво значение има, след като то се крие там, вътре…Какво значение има какво чувства и какво мисли, след като предизвиква пожар навсякъде, където мине…Та тя буди наслада у всеки, който я погледне ! Сетихте ли се коя е ? – Да, това е ТЯ -ЖЕНАТА, чиято красота струи от всяка част от тялото и! Какво повече може да иска – тя е красива, а това е напълно достатъчно !

        Замислих се какво означава женската красота. Тя е онова прекрасно нещо, което всяка жена иска да притежава. Тя е онова нещо, което гали погледа и докосва всяка струна от душата на човек. И въпреки, че е преходна, тя пречупва всички граници и окови. Тя притежава онази мистична сила, която завладява всеки мъжки поглед, та дори и завистливите женски. Красотата на жената е нещо превъзходно. Тя е нещото у една жена, което я прави уникална. Тя е като диамант, който свети с неугастваща светлина. Изключителната женска красота е като магия – онова нещо отвъд разума, което осъществявя и невъзможното. Нека всяка жена открие в себе си красивото, онова – мистичното, което радва окото и оставя следи. Онова, което я кара да се чувства истински желана и обичана.

И помни – женската красота е въплъщението на Всичко най – прекрасно на Земята. Ти я носиш в себе си, защото си отражение на всичко красиво и гордо. И носиш най – чистото име – ЖЕНА !

/Лора Бачийска  /

karti4ka-za-8-mi-mart